Svartbjörnsbyns IF

Referat

Luleå SK - Svartbjörnsbyns IF

Skön seger mot Svartbjörnsbyn

Damerna tar ikväll en härlig seger mot Svartbjörnsbyn då vi vänder underläger 0-2 i paus till seger med 3-2.

Vi visste om att deras största hot var långa bollar på Div 3´s skytterdrottning #10 Sofia Lundh och vi hade för det mesta kontroll på henne men Svartbjörnsbyn tog ledning med 2-0 efter första halvlek genom effektivitet på några chanser.
Även vi hade några lägen men kom inte riktigt igenom i våra avslut.

Andra halvlek startar vi riktigt bra och Elin sätter 1-2 i 50´. Vi fortsätter jobbar hårt och vinna bollar på mitten samtidigt som Svartbjörnsbyn börjar se lite trötta ut.
Vi går ner på en trebackslinje för att ytterligare öka pressen och i den 84´håller sig Hanna M framme efter ett förarbete från Elin och sätter kvitteringen 2-2.
Fortsatt bra press och jobb från oss där Malin i den 88´ drar backen och spelar in till Elin som sätter 3-2 till Sportklubben.

En härlig vändning! Hannorna is Bäck! Laget före jaget vänder matchen med bra kamp på mitten! Ytterligare några av våra talanger gör debut och gör det riktigt bra och respektlöst! Deborah växer i målet match för match! Bra försvar! och våran egen sniper Elin gör 2+1.

Några glimtar från matchen hittar du HÄR

Extra kul att även Notvikens sportansvarige Börje Lööw finns på plats och hejar fram LSK :-)